Čína – sviatky jari v taoistickom kláštore

Čína – sviatky jari v taoistickom kláštore

Najľudnatejší a štvrtý najväčší štát sveta. Čínska ľudová republika priťahuje turistov a cestovateľov z celého sveta najmä svojou históriou, kultúrou aj prírodou. Evu Krčmárikovú tam však zaviedol profesionálny záujem.  Zaoberá sa harmonizáciou budov aj cez  filozofiu a zásady Feng šuej, a rozhodla sa, že to čo sa naučila si overí priamo v Číne. Počas svojho pobytu tam žila mesiac aj v taoistickom kláštore, o ktorom porozprávala  Eve Vasilovej: 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O živote v taoistickom kláštore  v strednej Číne nám dnes rozpráva Eva Krčmáriková. Už vieme, že tam bola v čase tamojších sviatkov jari a ako povedala Eve Vasilovej, k oslavám tam patria aj rôzne ceremónie:

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To boli spomienky a zážitky Evy Krčmárikovej, ktoré si priniesla z Číny.

Galéria

Bohyňa sama podoprela Nebo  a  ľudstvo zachránila pred potopou.JPG Copy of P1010463.JPG Copy of P1010482.JPG FU-SI.JPG NU WA Bohyňa  vymodelovala ľudí z hliny.JPG Kuchyňa.JPG P1010318.JPG P1010401.JPG P1010633.JPG Pri každej soche má službu taiostický mních, je súčasne poradcom. kňazom psylchologom i liečiteľom  duše.JPG Sprievod sviatkov jari.JPG
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Eva Krčmáriková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame