Indonézia – raj pre surfistov z celého sveta

Indonézia – raj pre surfistov z celého sveta

17 508 ostrovov s vyše 230 miliónmi obyvateľov. Indonézia - ázijská krajina, ktorá sa stala doslova druhým domovom pre Silviu Púchovskú. Pracuje ako digitálna marketérka a už niekoľko rokov - s menšími prestávkam - žije na ostrove Bali. Svoje zázemie našla v južnej časti tejto známej turistickej destinácie a aj o tom porozprávala Eve Vasilovej:

Indonézia – raj pre surfistov z celého sveta 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Indonézia, ostrovný štát v juhovýchodnej Ázii a Oceánii, obľúbená časť sveta nielen pre dovolenkárov a turistov, ale aj pre milovníkov surfovania. A práve medzi nich patrí Silvia Púchovská. Najmä tamojšie vlny spôsobili, že sa usadila na ostrove Bali. Viac aj o tom povedala Eve Vasilovej.

Indonézia – raj pre surfistov z celého sveta 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O Indonézii nám dnes rozpráva Silvia Púchovská, ktorá už niekoľko rokov striedavo žije na ostrove Bali - najmä pre tamojšie podmienky pre surfovanie. Postupne však spoznáva aj ďalšie časti tejto krajiny - napríklad ostrov Sumbawa. Aj o ňom povedala Eve Vasilovej:

Indonézia – raj pre surfistov z celého sveta 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



 

Galéria

surf bali.jpg java_bromo.jpg java_bromo_2.jpg IMG_5808_2.jpg java_borobudur_2.jpg bali_zapad slnka.jpg bali plaz.jpg bali people.jpg bali family.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Silvia Púchovská

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame