Maledivy

Maledivy

Hrsť drahokamov roztrúsených na rovníku v azúrových vodách Indického oceánu - aj takto popisujú súostrovie Maledivy. 1 196 ostrovov, z nich okolo 200 obývaných. Ležia na koralových atoloch a väčšinou nepresahujú výšku 2 a pol metra nad morom. Práve tam sa vybral cestovateľ Milan Bardún a ako povedal Eve Vasilovej, táto krajina má špeciálne pravidlá pre všetkých, ktorí tam prichádzajú:

Maledivy - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tropický raj pod názvom Maledivy - to je kúsok sveta, ktorý spoznávame dnes. Podľa informácií z internetu je tam v týchto dňoch výnimočný stav pre atentát na tamojšieho prezidenta, ale bežní dovolenkári, medzi ktorými je napríklad aj naša tenistka Dominika Cibulková, to zrejme veľmi nepociťujú. Cestovateľ Milan Bardún tam bol začiatkom leta a Eve Vasilovej porozprával o svojich zážitkoch z týchto ostrovov:

Maledivy - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A k tomu, samozrejme, všade krásny biely piesok a priezračná morská voda - dokumentujú to aj fotografie, ktoré si Milan Bardún z Maledív priniesol a vidieť ich môžete aj vy v našej galérii. No a viac o svojich zážitkoch porozpráva zajtra na festivale Cestou necestou v Bratislave.

Galéria

Maldives 007.JPG Maldives 040.JPG Maldives 045.JPG Maldives 056.JPG Maldives 081.JPG Maldives 113.JPG Maldives 123.JPG Maldives 140.JPG Maldives 178.JPG Maldives 180.JPG Maldives 184.JPG Maldives 193.JPG Maldives 216.JPG Maldives 235.JPG Maldives 246.JPG Maldives 289.JPG
Autorka: Eva Vasilová foto: Milan Bardún

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame