Naši a svetoví: Natália Hejková

Naši a svetoví: Natália Hejková

Keď sledujete jej reakcie počas zápasov v televízii, máte dojem, že je rázna, nekompromisná, ukričaná  a nevie hráčky  ani  poriadne  pochváliť. Niekedy  je však opak pravdou.  Trochu trvalo,  kým úspešná basketbalová trénerka Natália Hejková prišla do Bratislavy, aby  sa ukázalo, či svoju ráznosť len hrá. Už  niekoľko rokov úspešne  vedie basketbalistky USK. Opäť získali titul a tak po sezóne si  prišla konečne  užiť  Slovensko. Stretla sa s ňou Ľubica Hargašová.

Naši a svetoví: Natália Hejková I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Je už dávno známe, že Slovensko má najúspešnejšiu basketbalovú trénerku v Európe, ktorú si už všimol aj svet. Natália Hejková bola aj výborná hráčka. Aké boli jej  profesionálne hráčske začiatky? Aj to zaujímalo Ľubicu Hargašovú.

Naši a svetoví: Natália Hejková II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Naša najúspešnejšia basketbalová trénerka Natália Hejková, je vo svojej práci, ako ryba vo vode. Možno aj preto žne jeden úspech za druhým. Č, Čo jej pomáha?  Má špeciálny recept na úspech?

Naši a svetoví: Natália Hejková III. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak taká je Natália Hejková, úprimný, priamy, navonok tvrdý, ale vo vnútri citlivý človek. Keď to treba  je  veľká perfekcionalistka, ale dokáže byť aj výborná spoločníčka.  A toto všetko je prinieslo zaslúžený úspech. Blahoželáme.


Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame