Cestovateľské novinky

Cestovateľské novinky

Chystáte sa počas letnej dovolenky veľa cestovať autom? Určite budete riešiť kde a ako nocovať... v prvej časti seriálu o praktických riešeniach dovolenky na štyroch kolesách povie viac Martin Kalužák.

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zvyknete si na dovolenku brať plné kufre, tašky či ruksaky? Ak cestujete autom, veľká batožina môže byť problém. Kapacita úložného priestoru predovšetkým menších vozidiel je obmedzená. Niekoľko praktických tipov a rád má v pokračovaní seriálu o cestovaní autom Martin Kalužák.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jeden deň cestujeme autom a na ten ďalší sa povozíme na bicykloch... celkom dobrá predstava letnej dovolenky. Cyklistika je čoraz populárnejšia a tak mnohí z nás vozia bicykle aj na dovolenku. Ako na to?

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Skúsení vodiči to poznajú - nie je nič horšie ako keď šoférujeme unavení, či nevyspatí. Hrozí nehoda, zranenie či iná nepríjemnosť  a vytúžená dovolenka sa premení na nočnú moru. Akým spôsobom s únavom za volantom bojovať?

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Stratili ste sa už za volantom auta? Ak mierite do ďalekých končín, alebo cestu nepoznáte, veľmi ľahko sa vám to môže stať. Vodičom sú preto poruke okrem klasických papierových máp aj výdobytky modernej techniky - hlavne navigácia. Ale najlepšie je toto všetko dobre skombinovať. Viac povie Martin Kalužák v poslednej časti nášho seriálu.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na budúci týždeň zmeníme tému. Reč bude o e-schránkach pre podnikateľov.

Autor: Martin Kalužák; Ilustračné foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame