Je čas na otužovanie

Je čas na otužovanie

Práve teraz treba začať. Ak sa chcete v zime pridať k Ľadovým medveďom. S piesňou na perách a s úsmevom vbehnúť do naozaj chladnej vody - mali by ste pomaly trénovať. Ako? S tým poradí Klára Grausová.

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sme hovorili o tom, že ak chcete už túto zimu plávať v ľadovej vode spolu s ľadovými medveďmi, je najvyšší a najvhodnejší čas začať s otužovaním. Postupne si totiž môžete zvykať na čoraz chladnejšiu vodu. No a dnes sa odhodláme spolu s Klárou Grausovou na prvú skúšku  - nie ohňom, ale mrazom...

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Klára Grausová včera rozoberala prvé kroky  pred vstupom do ľadového kúpeľa a dnes sa poradí so skúsenými otužilcami o tom, aké pomôcky vám prídu vo vode vhod. Ale pýtala sa aj v uliciach hlavného mesta, ako sa otužujete.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V predchádzajúcich dňoch sme hovorili o pozitívach otužovania a o tom ako sa stať otužilcom. Môžu sa ale otužovať aj deti? Pýtala sa redaktorka Klára Grausová.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vonku fúka studený vietor, ale keďže vy razíte teóriu v zdravom tele zdravý duch, idete si von napríklad zabehať. Patríte k takýmto ľuďom? Klára Grausová sa radila s odborníkmi, ako športovať a zároveň otužovať.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O otužovaní či posilňovaní imunity budeme hovoriť aj vo večernom vysielaní s Rišom Dedekom.

Galéria

Na pretekoch.jpg Do vody.jpeg otužovanie.jpg otužilci3.jpg RTVS-RadioRegina-Dokoran-2017-Pozvanka-100x210mm-r3.jpg V ľade.jpg Zima, zima.jpg
Autorka: Klára Grausová; Foto: archív

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame