Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti?

Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti?

Práca z domu, zavreté školy a mnohé ďalšie inštitúcie. Veľa ľudí je v týchto dňoch doma. Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti? Najlepšie možno po malých krokoch, deň za dňom. Dúfame, že vám v tom pomôže aj seriál, ktorý na tento týždeň pripravila Blažena Booczová. Najprv sa stretla s psychlogičkou:

Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti? 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak pracujete z domu a zároveň dohliadate na deti, asi nestíhate na raňajky upiecť domáci chlieb alebo čerstvé rožky. Alebo áno? Blažena Bóoczová tiež pracuje z domu a musí teda riešiť rovnakú situáciu. A tak sa ráno vybrala do obchodu, aby zistila, ako je to v tieto dni s nakupovaním.

Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti? 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj vy ste doma s deťmi? A musíte variť, upratovať, tlmiť obavy, zabávať a učiť? V rovnakej situácii je aj Blažena Boóczová.

Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti? 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Cestou do práce alebo do obchodu síce v tieto dni stretávame menej ľudí, občas sa však stane, že niekto z nich kýchne alebo zakašle a stane sa stredobodom pozornosti. Ako sa v takej situácii zachovať? So psychologičkou Michaelou Artemiou sa o tom porozprávala Blažena Bóoczová.

Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti? 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zdravé jedlo, čerstvý vzduch, pohyb a dôsledná hygiena. Každý má však svoje predstavy o tom, čo je zdravé a primerané. S psychologičkou Michaelou Artemiou sa opäť rozprávala Blažena Bóoczová.

Ako zvládnuť obdobie, s ktorým nemá nikto z nás skúsenosti? 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Blažena Booczová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame