Kupujeme nehnuteľnosť

Kupujeme nehnuteľnosť

Korona nekorona, strechu nad hlavou potrebujeme a vyzerá to aj tak, že aj zháňame. Pri kúpe domov, či bytov totiž stále dopyt prevyšuje ponuku. Ako si vybrať správne? Tento týždeň vám s tým poradíme. Dnes základná otázka. Koľko to bude stáť? Slovo má Ľubomíra Hulínová.

Kupujeme nehnuteľnosť 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slováci chcú žiť vo vlastnom. Západniarsky spôsob bývania v nájmoch nám príliš nevonia a nie je ani dobre dostupný. A tak tento týždeň radíme, na čo pozerať pri kúpe nehnuteľností. Dnes Ľubomíra Hulínová zvažuje lokalitu.

Kupujeme nehnuteľnosť 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň s vami kupujeme nehnuteľnosť. Ak ste dôkladne zvážili svoje finančné možnosti, vybrali si lokalitu, ktorá vám vyhovuje, môžete pozerať po konkrétnom byte či dome. Čo zvážiť pri výbere povie Ľubomíra Hulínová.

Kupujeme nehnuteľnosť 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o kúpe nehnuteľnosti. Včera sme kontrolovali technickú stránku - nie je totiž príjemné, ak sa nám v okolí okien začnú tvoriť plesne, alebo nesedí výmera. Dnes pôjdeme do kancelárie - pred kúpou treba totiž dobre skontrolovať aj všetky papiere - pokračuje Ľubomíra Hulínová.

Kupujeme nehnuteľnosť 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už ste si vybrali vysnívanú nehnuteľnosť a teraz zostáva to najpodstatnejšie - kúpiť ju. Predávajúci vám možno bude tvrdiť, že je o ňu veľký záujem. Pri podpisovaní zmluvy ale netreba nič urýchliť. Ľubomíra Hulínová.

Kupujeme nehnuteľnosť 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Ľubomíra Hulínová; Foto: PIXABAY/PhotoMIX-Company

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame