Najkrajšie hokejové spomienky

Najkrajšie hokejové spomienky

Bude venovaný hokeju... Už v piatok sa totiž vo Fínsku začínajú majstrovstvá sveta a my si v stredu pripomenieme aj 20. výročie od najväčšieho slovenského úspechu. 11.mája 2002 sa naši reprezentanti stali - majstrami sveta. Bola pri tom aj Svetlana Barátová.

Najkrajšie hokejové spomienky - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Druhá časť hokejového príbehu na týždeň bude venovaná trénerovi, ktorý priviedol Slovákov k historickému a zatiaľ jedinému titulu majstrov sveta. Zajtra  11. mája to bude presne 20 rokov od finálového triumfu nad Ruskom, po ktorom doslova povstala celá krajina a tešila sa zo zlatého kolektívneho úspechu. S Jánom Filcom sa rozprávala Svetlana Barátová.

Najkrajšie hokejové spomienky - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

11. máj patrí k najpamätnejším dňom slovenského športu. Pred 20 rokmi ovládli naši hokejisti finále majstrovstiev sveta a zo švédskeho Göteborgu sa vrátili s historickým titulom. Zlatú medailu aj majstrovský pohár ako prvý chytil do rúk kapitán Miroslav Šatan. A práve o jeho spomienkach na zlaté májové dni bude tretia časť hokejového Príbehu so Svetlanou Barátovou.

Najkrajšie hokejové spomienky - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Predposledná časť hokejového Príbehu na týždeň bude ešte o najväčšom slovenskom úspechu. Včera to bolo presne 20 rokov od zlatého Göteborgu. Titul majstrov sveta priamo v Švédsku prežívali nielen hokejisti ale aj naši komentátori. S Jozefom Jarkovským a Matejom Hajkom si na emotívne chvíle zaspomínala Svetlana Barátová.

Najkrajšie hokejové spomienky - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vo Fínsku sa už o pár hodín začínajú majstrovstvá sveta v hokeji. Naši reprezentanti odohrajú základnú skupinu v Helsinkách, ktoré sú slovenským medailovým mestom. V roku 2003 sme tu získali bronz a pred desiatimi rokmi striebro. Bude platiť do tretice všetko dobré?

Najkrajšie hokejové spomienky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


4-f4c65623e50141bbc414e6e8d44d03d52d18d33a.jpg

Autorka: Svetlana Barátová; Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame