Ostravské príbehy

Ostravské príbehy

Nedeľa bola skvelá, aspoň pre našu hokejovú republiku! Na Majstrovstvách sveta v Ostrave predviedol náš tím výborný výkon. Fanúšikovia si užili víťazstvo aj doma, ale predovšetkým v dejisku šampionátu. Atmosféru zo štadióna prináša Svetlana Barátová:

Ostravské príbehy - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sme boli na burácajúcom štadióne, dnes Svetlana Barátová zavítala do rovnako búrlivej fanzóny... Zásadný rozdiel to nebol, ľudia sa bavili, fandili a tešili sa z ďalšieho skvelého víťazstva nášho hokejového tímu na majstrovstvách sveta:

Ostravské príbehy - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Našich hokejistov čaká na majstrovstvách sveta štvrtý zápas. Po víťazstvách nad Kazachstanom a Spojenými štátmi americkými nastúpia dnes večer (15. 5.) proti Poľsku. Ostravskú arénu opäť zaplnia slovenskí fanúšikovia, ktorí sa budú zabávať nielen hokejom, ale aj hudbou. Čo sa hrá v našej šatni a čo vyhráva na štadióne, zisťovala Svetlana Barátová.

Ostravské príbehy - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slovenskí hokejisti vyhrali na majstrovstvách sveta tretí zápas. Poľsko zdolali včera večer 4:0 a najbližšie budú v akcii až v sobotu. Dnes by mali mať úplné voľno od ľadu, zajtra už budú aj trénovať. Aký majú počas šampionátu denný režim, zisťovala priamo v Ostrave Svetlana Barátová.

Ostravské príbehy - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Praha a Ostrava už týždeň hostia hokejové majstrovstvá sveta, už po tretíkrát v ére samostatného Česka. Na Slovensku sme zatiaľ usporiadali dvakrát turnaj so svetovou elitou. V poslednej časti nášho príbehu Svetlana Barátová priamo v Ostrave zisťovala, kedy by sme opäť mohli privítať na našej pôde hokejové majstrovstvá sveta.

Ostravské príbehy - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Svetlana Barátová; FOTO: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame