Zákulisie ME vo futbale

Zákulisie ME vo futbale

Ak sa vám neušli lístky na zápasy našich futbalistov na  EURO, nezúfajte a počúvajte Príbeh na týždeň. Zoberieme vás rovno do zákulisia prestížneho šampionátu. Organizátori si dávajú záležať na ekológii, preto prioritu má verejná doprava. Aj Zuzana Botiková cestovala do Nemecka vlakom. Tamojší národný prepravca je oficiálnym partnerom podujatia, a keďže niektoré vlakové spojenia prepájajú hneď niekoľko šampionátových miest, už samotná cesta môže byť nezvyčajným zážitkom...

Zákulisie ME vo futbale (1. časť) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Fanúšikovia z Rakúska.jpg

Dnes sa v rámci futbalového príbehu zamiešame medzi fanúšikov. Predpokladá sa, že počas Majstrovstiev Európy zavítajú do Nemecka približne 3 milióny návštevníkov. Davy prúdia najmä do desiatich miest, v ktorých sa hrajú zápasy. Vo všetkých sú okrem štadióna aj rozľahlé fanzóny a do jednej z nich nás teraz vezme Zuzana Botiková.

Zákulisie ME vo futbale (2. časť) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

20240617_123434.jpg

Dnes večer (26. 6.) odohrá Slovensko tretí zápas na majstrovstvách Európy vo futbale. Šampionátu predchádzali týždne príprav a to nielen čo sa týka hráčov, ale aj športových komentátorov. V ich prípade je dôležitá presnosť, pohotovosť, ale tiež správna výslovnosť mien futbalistov z 24 krajín. Redaktori si preto pomáhajú aj nastrihanými ukážkami od zahraničných kolegov...

Zákulisie ME vo futbale (3. časť A) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Živé prenosy v Rádiu Slovensko komentujú Martin Kaigl a Adam Bohuš. V ich prenosovom mieste priamo na frankfurtskom štadióne nahrávala Zuzana Botiková a chalani ju ubezpečili, že aj na dnešný zápas sú už absolútne pripravení.

Zákulisie ME vo futbale (3. časť B) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vám odkrývame zákulisie európskeho futbalového šampionátu. Postup do osemfinále máme v suchu, pokračujeme teda ďalej a to sa týka aj nášho príbehu. V dnešnej časti nazrieme do šatne slovenských reprezentantov. Už viac ako 10 rokov sa o nich stará masér Mário Prelovský. Zuzane Botikovej však povedal, že jeho úloha pri mužstve je rôznorodá.

Zákulisie ME vo futbale (4. časť) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Futbalový Príbeh na týždeň so Zuzanou Botikovou síce dnešným dielom končí, no ten, ktorý píše slovenská reprezentácia na EURE, pokračuje. Po stredajšej remíze s Rumunskom sme postúpili do vyraďovacej fázy turnaja, kde na nás v nedeľnom osemfinále čaká Anglicko. Pre šampionát je už dva týždne Nemecko hore nohami, ale to k tomu zjavne patrí.

Zákulisie ME vo futbale (5. časť) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

20240617_204324.jpg

Galéria

20240617_123434.jpg 20240617_204324.jpg futbal1.jpg futbal 2.jpg futbal.jpg
Autorka: Zuzana Botiková, Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame