Paraguaj – na návšteve u potomkov našich prisťahovalcov

Paraguaj – na návšteve u potomkov našich prisťahovalcov

Takmer rok putovania po šiestich krajinách Južnej Ameriky – takýto cestovateľský počin majú za sebou dnes už manželia Viera a Peter Bugáňovci. V práci dali výpoveď, aby mohli spoznať čo najviac z tejto časti sveta. Vo februári minulého roka sa dostali aj do Paraguaja a ako povedali Eve Vasilovej, navštívili najskôr hlavné mesto tejto krajiny: 

Paraguaj – na návšteve u potomkov našich prisťahovalcov 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Paraguajská republika – vnútrozemský štát v Južnej Amerike, ktorého hranice tvoria väčšinou rieky. O tejto krajine nám dnes rozprávajú manželia Viera a Peter Bugáňovci, a keďže tam boli na jar, v čase tradičných karnevalov, ich atmosféru zažili aj v jednom z paraguajských miest. Aj o tom viac povedali Eve Vasilovej.

Paraguaj – na návšteve u potomkov našich prisťahovalcov 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O svojich zážitkoch z Paraguaja nám dnes rozprávajú manželia Viera a Peter Bugáňovci. Keď títo mladí cestovatelia chodia po svete, snažia sa v krajine, ktorú navštívia, nájsť aj našich krajanov. Ako sa im to podarilo v Paraguaji – povedali Eve Vasilovej:

Paraguaj – na návšteve u potomkov našich prisťahovalcov 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Galéria

3.png 2.png 4.png c.png 6.png 5.png f.png image.png d.png IMG_1318.JPG IMG_1244.JPG IMG_1229.JPG sss.png s.png vv.png v.png
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Viera a Peter Bugáňovci

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame