Lombok – dva roky na indonézskom ostrove

Lombok – dva roky na indonézskom ostrove

Lombok – indonézsky ostrov, ktorý sa na dva roky stal druhým domovom pre Zuzanu Puškášovú. Najskôr na Jáve v rámci štipendijného pobytu študovala tamojší jazyk a kultúru a potom dostala pracovnú ponuku na Lomboku. Pôsobila a žila v meste Kuta, a tak aj o ňom porozprávala Eve Vasilovej.

102104241709;Vasilova;Lombok;1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O  indonézskom ostrove Lombok nám dnes rozpráva Zuzana Puškášová, ktorá tam pôsobila dva roky, a tak spoznala aj zaujímavosti tamojšieho života. Ako sa dozvedela Eva Vasilová, bežní ľudia sú tam zvyknutí na skromnejšie podmienky.

102104241717;Vasilova;Lombok;2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Má rozlohu takmer 5000 kilometrov štvorcových a vyše troch miliónov obyvateľov. Indonézsky ostrov Lombok dnes spoznávame so Zuzanou Puškášovou a keďže žila v miestnej komunite kmeňa Sasakov, Evu Vasilovú zaujímalo, čim sa odlišujú od ostatných Indonézanov.

102104241724;Vasilova;Lombok;3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

BanányPredDomami.jpg KutaBayVýhľad.jpg LombockeCesty.jpg LokálnyObchod.jpg LombockéDeti.jpg LombockéDomčeky.jpg LombočaniaNaBeruge.jpg MalaViolaPredNašimDomom.jpg MešitaMataram.jpg KutaLombokZKopca.jpg BapakIbuvIKATEPredDomom.jpg NosišiNaRinjani.jpg PrepadovkaZoSusedstva.jpg PrípravaJedlaPodSopkouRinjani.jpg RinjaniZLietadla.jpg SIbuAVioloupredDomom.jpg SopkaRinjaniASopečnéJazero.jpg NaSebeMámeIKAT.jpg NaSebeMámIKAT.jpg VečeraPodRinjani.jpg DomáceÚlohy.jpg ZoseknutéBanány.jpg Benzínka.jpg DomaSAsistentkouRini.jpg SoSusedkamiNaOslave.JPG Domčeky.jpg JednoducháPrípravaJedla.jpg IndonézskaSvatba.jpg Kokosy.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Zuzana Puškášová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame