Posviatočné stravovanie

Posviatočné stravovanie

Vianočné, silvestrovské a novoročné oslavy sú za nami a ruku na srdce, mnohým z nás sa opäť aj napriek predsavzatiam prijímanie kalórií vymklo spod kontroly. Nečudo, veď sme sa na tieto udalosti zodpovedne chystali, a to nielen duchovne, ale aj čo sa prípravy chutných jedál týka. Prichádza teda čas zamyslieť sa nad tým, ako naše telo odbremeniť. Celý tento týždeň sa bude tejto téme venovať Kata Martinková s nutričnou špecialistkou Janou Kondrcovou.

Posviatočné stravovanie - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa Kata Martinková s nutričnou špecialistkou Janou Kondrcovou porozpráva o konkrétnych tipoch, ako naše telo odbremeniť od nezdravých jedál a dostať sa opäť do formy.

Posviatočné stravovanie - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rubrika Chutne patrí tento týždeň Kate Martinkovej a nutričnej špecialistke Jane Kondrcovej. Zameriavajú sa v nej na tipy, ako svoje telo dostať po sviatočnom prejedaní sa opäť do správnej formy. Dnes bude reč o žuvaní. A aj keď je to pre viacerých naoko banálna téma, aj žuvanie by si malo vyžadovať zvýšenú pozornosť.

Posviatočné stravovanie - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po sviatočnom hodovaní, v rámci zachovania rovnováhy, nastáva čas ubrať s prijímania kalórií a oddať sa zdravšiemu životnému štýlu. Tieto témy napĺňajú tento týždeň rubriku Chutne. Kata Martinková sa dnes s nutričnou špecialistkou Janou Kondrcovou zamerajú na tipy na zdravé recepty.

Posviatočné stravovanie - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Kata Martinková, Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame