Rádiovíkend 27.1.2024 – pozvánky

Rádiovíkend 27.1.2024 – pozvánky

27. – 28. 01.
Tatry ice master
... tradičné podujatie, ktoré sa koná tento víkend na Hrebienku vo Vysokých Tatrách. Pokračuje Marián Galajda.

Tatry ice master Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--
28. 01.
Štrba
Zajtra o 16:00 sa v kultúrnom dome začína podujatie, na ktorom uvedú publikáciu Pavla Svetoňa Bez potlesku a slavobrán - Z histórie horských vodcov vo Vysokých Tatrách, medzi ktorými  je aj niekoľko horských vodcov zo Štrby.
--

03. 02.
Lyžiarske prechody na Orave
... budú pre vás na budúcu sobotu. O ôsmej sa v Krušetnici začína Krušetnická biela stopa, ale z Oravského podzámku Zimný prechod Javorovou. V Oravskej Porube sa o 08:30 začína Prechod šiestimi chotármi a o 12:00 zo Zubrohlavy prechod s názvom Zubrohlavským chotárom.
--
Kedykoľvek

Drndička
Vo štvrtok v Hronskom Beňadiku predstavili repliku prvého automobilu vyrobeného na Slovensku. Auto miestni  pomenovali Drndička kvôli rachotu, ktoré vydávali jeho štyri drevené kolesá. Pokračuje Mária Veselá z Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Gron.

Drndička Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


--
Oravský Podzámok
Obec Oravský Podzámok v okrese Dolný Kubín sa pustila do spoločného projektu s partnerskou obcou Branky v Českej republike. Tá upravila zámocký park a doplnila mobiliár. Oravský Podzámok zase upravil priestor pred obecným úradom a vybudoval aj miesta na parkovanie. Obec dobudovala aj doplnkovú infraštruktúru. Dopĺňa starosta - Jozef Záhora.

Oravský Podzámok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

pozvanky 27 01 2024.jpg

Autor: Ladislav Eliaš

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame