Rádiovíkend 16.03.2024 - pozvánky

Rádiovíkend 16.03.2024 - pozvánky

16. 03.

Muránsky svet maznáčikov

Muránsky salaš v Muránskej Dlhej Lúke pripravil pre deti a ich rodičov druhý ročník stretnutia detí s jahniatkami pod názvom Muránsky svet maznáčikov. Dvere Muránskeho salaša budú otvorené dnes od 10:00 do 16:00 a deti sú vítané bez rozdielu veku aj so svojimi rodičmi a starými rodičmi. A prídu aj producenti lokálnych produktov.

--

Vrchárska koruna Abova

... sa začína práve dnes. Viac povie Eva Dučaiová.

Vrchárska koruna Abova Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--

16. – 17. 03.

Za históriou Starého a Nového Smokovca

... je názov komentovaných prechádzok, ktoré pre vás pripravuje sprievodkyňa Ivana Figová. Stretnete sa dnes o 10:15 pred Bielym evanjelickým kostolom v Novom Smokovci a zajtra v rovnakom čase pri Tatranskej informačnej kancelárii v Starom Smokovci.

--

Deň hvezdární a planetárií

Podujatia v rámci Dňa hvezdární a planetárií dnes a zajtra prinesie 16 slovenských astronomických inštitúcií. Viac povie Tomáš Dobrovodský, riaditeľ Krajskej hvezdárne a planetária Maximiliána Hella v Žiari nad Hronom.

Deň hvezdární a planetárií Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--

Zajtra budú v Banskej Bystrici vynášať Morenu. Viac o podujatí povie Dana Kurtíkovú zo Stredoslovenského múzea.

Morena Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--

18. – 19. 03.

Medzinárodné preteky FIS v zjazdovom lyžovaní

... sa konajú od zajtra do utorka na Štrbskom Plese. Sú jedným z najstarších pretekov nielen na Slovensku, ale i v Európe. Podujatie sa začína zajtra o 15:00 prezentáciou súťažiacich. V utorok o 15:30 sa Veľká cena Slovenska končí udelením cien pre víťazov.

--

23. 03.

Otvorenie turistickej sezóny KST Púchov

Budúcu sobotu v Púchove otvárajú turistickú sezónu. Štart a cieľ je na Námestí slobody, prezentácia od 8:00 do 9:00. Trasa: Púchov – Záskalie – Kozinec – Hradisko – Hviezda – Nosice – Nimnica – Púchov (asi 15 km po vlastnom značení)

--

Otvorenie jarnej turistickej sezóny Jarný kľúč

... pripravuje KST Halič na budúcu sobotu. Zraz účastníkov bude na Podzámockom námestí v Haliči o 6:45. Registrácia účastníkov a otvorenie podujatia bude o 7:20 na námestí v Ľuboreči. Pôjdete na Lysec- Lentvorský mlyn a do Polichna.

IMG_20210326_111300.jpg

Autor a foto: Ladislav Eliaš

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame