Rádiovíkend 23.03.2024 - pozvánky

Rádiovíkend 23.03.2024 - pozvánky

23. 3.

Memoriál Vlada Tatarku a Petra Šperku

Vo Vysokých Tatrách vo Veľkej Studenej doline dnes stretnete súťažiacich horských záchranárov – dobrovoľníkov aj profesionálov. Sily si merajú na tradičných pretekoch, ktorými si pripomínajú dve osobnosti. Memoriál Vlada Tatarku a Petra Šperku sa začal po pol deviatej na Hrebienku. Súťažiace dvojice horských záchranárov stretnete na chodníku k Zbojníckej chate. Medzitým si odskočia na diciplínu „lezenie ľadov“ na Grossov ľadopád a potom budú pretekať na svahoch nad Zbojníckou chatou. Podujatie približuje dcéra jedného z nich – Vladka Tatarková:

Memoriál Vlada Tatarku a Petra Šperku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--

24. 3.

1. Jarný bikertest

... sa koná zajtra s miestom štartu Vonkajší červený breh v Košiciach. Prezentácia bude od 9:00 do 10:00. Intervalový štart jednotlivcov sa začína o 10:30.

--

Modro-žltá túra

... pokračuje zajtra. Viac povie Martin Bednárik.

Modro-žltá túra Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--

Krížová cesta

V areáli Budatínskeho hradu majú pre vás zajtra ekumenickú pobožnosť Krížovej cesty. Viac povie hovorkyňa Považského múzea v Žiline Magdaléna Lacková.

Krížová cesta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



nnBuOSOb.jpg

--

Od 25. 3.

Pure nature day

... je názov projektu, ktorý majú pre Vás Jakub Slotta a Alica Lokajová.

Pure nature day Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

--

28. 3.

Otvorenie sezóny v Parku miniatúr v Podolí

Vo štvrtok otvárajú v Parku miniatúr v Podolí už 19. Sezónu. Expozícia sa rozrástla na viac ako 95 modelov. Všetko na jednom mieste si môžete pozrieť od utorka do nedele od 9.00 do 17.00. Najmenší je model hradu Šivetice. Najväčší je model Holíčskeho zámku. Najvzdialenejší je model hradu Tibava a najbližší je model Čachtického hradu.

--

30. 3.

Brezofské 500fky

... je názov podujatia, ktoré sa začína budúcu sobotu o 8:00 na námestí v Brezovej pod Bradlom. Trasa povedie na najvyšší vrch Klenová a okolité kóty nad 500 metrov v Brezofských Karpatoch.

Autor a foto: Ladislav Eliaš

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame