Rádiovíkend 08.06.2024 – pozvánky

Rádiovíkend 08.06.2024 – pozvánky

Do konca júna

Hybaj na bike

Do konca júna sa môžete v Banskobystrickom kraji zapojiť do aktivity Hybaj na bike. Viac vie Zuzana Jóbová.

Hybaj na bike Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


--

09. – 09. 06.

Hrad Beckov

Počas celého víkendu môžete zažiť na hrade Beckov špeciálne prehliadky zamerané na legendy a povery. Sobotný večer spríjemní divadelné predstavenie Túlavého divadla a nedeľa bude patriť benefičnému koncertu skupiny Fragile.

--

08. 06.

Mýto pod Ďumbierom

V Mýte pod Ďumbierom dnes spúšťajú lanovku a bike trate rôznych náročností pre začínajúcich aj profesionálov. Majú pre vás aj maxi trampolíny, nafukovací kopec, terénne kolobežky či buginy s vlastnou traťou. Počas celého dňa majú pre vás animačný program pre deti, o dobrú náladu sa postará DJ Igor. Otvorená bude reštaurácia s terasou s výborným jedlom a nápojmi.

--

09. 06.

Objavovanie Prešova

...pokračuje zajtra ďalšou témou. Viac povie sprievodkyňa Andrea Sivaničová.

Objavovanie Prešova Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


--

Putovanie za históriou Dolného a Horného Smokovca

...sa začína zajtra o 10:15 pri drevenom kostole v Dolnom Smokovci.

--

15. 6.

Novodubnický Superbiker - 9.ročník cyklopretekov pre všetky deti

... sa začína budúcu sobotu o 8:00 pri registrácii v Mestskej plavárni Nová Dubnica alebo online. Štart je o 09:30. Pretekári súťažia v 7 vekových kategóriách – zvlášť dievčatá, zvlášť chlapci. Novinkou sú rodičovské alebo dospelácke dve kolečká. Dospelí si môžu tiež zasúťažiť. Aj na retro bicykloch. Povinné sú prilba a preukaz poistenca.

--

Výstup na Kráľovú hoľu

... organizujú budúcu sobotu turisti zo Šurian. Čistý čas túry je 6 a pol hodiny a dĺžka 20 kilometrov. Ak pôjdete so šurianskymi turistami, tak odchod autobusu je zo Šurian o 6:00.

--

Klub Slovenských turistov Hnúšťa pozýva tiež na budúcu sobotu na turistický výstup na Kráľovu hoľu. Pôjdete z Pustého poľa. Dĺžka trasy: 15 km. Odchod na akciu je o 6:30 spred Obchodného strediska v Hnúšti.

--

Hričovské Podhradie

V sobotu o týždeň organizuje Klub turistov Pustý hrad Zvolen a turisti z Turia turistické podujatie v oblasti Horného Považia. Trasa: Hlboké nad Váhom – Holý vrch – pod Roháč – Hričov – Hričovské Podhradie. Čo je približne 9 kilometrov a 3 a pol hodiny so stredne náročným terénom.

--

Spoznaj suseda

...je aktivita oblastných organizácii na Slovensku. Viac povie Mária Veselá z OOCR Región Gron.

Spoznaj suseda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


--

16. 06.

Beh ulicami Veľkého Krtíša

Siedmy ročník behu ulicami mesta Veľký Krtíš čaká na priaznivcov, ktorí ešte majú možnosť sa zaregistrovať, keďže sa pobeží v nedeľu budúci týždeň. No a keďže v tento deň je aj deň otcov, tak o to väčšia je šanca, aby ocinkovia ukázali, aký je v nich bežecký potenciál. Viac o behu ulicami mesta Veľký Krtíš povie Andrea Gyorgová z občianskeho združenia Bežči VK.

Beh ulicami Veľkého Krtíša Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Ladislav Eliaš; FOTO: Ladislav Eliaš

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame