Zmena životného štýlu

Zmena životného štýlu

V novom roku si zvykneme dávať rôzne predsavzatia. Niekto chce žiť zdravšie, iný chce venovať viac času rodine, či popracovať na svojej komunikácii. Zmena životného štýlu - tak sa volá seriál na tento týždeň. Jeho autorom je Lukáš Mano.

Zmena životného štýlu Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zmena životného štýlu je názov aktuálneho seriálu. Ale ako to urobiť, keď máme plné ruky povinností a prácu si často nosíme aj domov? Skúste si nastaviť pracovné limity. Viac povie Lukáš Mano.

Zmena životného štýlu - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli meníme životný štýl. Občas sa však môže stať, že pri tom zakopneme... Ako by sme vtedy mali reagovať poradí Lukáš Mano.

Zmena životného štýlu - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli radíme, čo je dôležité pri zmene životného štýlu. Nie vždy ide ale o vopred naplánovaný krok. Občas nás k tomu donútia okolnosti, prípadne rôzne krízy. Pokračuje Lukáš Mano.

Zmena životného štýlu - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aktuálny seriál sme venovali zmene životného štýlu. Keď už sme sa na ňu odhodlali, je dobré si pripomenúť, prečo to všetko vlastne robíme. Ideálne je preto spísať si dôvody na papier a z času na čas si ich znova prečítať. Manovi vysvetlila podrobnosti psychologička Beáta Ráczová.

Zmena životného štýlu - 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Lukáš Mano; Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame