Smart domácnosť

Smart domácnosť

Moderné technológie sú už bežnou súčasťou nášho života. Využívame ich nielen v práci, ale aj v súkromí. Smart alebo inteligentná domácnosť je názov aktuálneho seriálu. O čo presne ide povie Lukáš Mano.

Smart domácnosť - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Moderné technológie, ktoré sú už čoraz častejšie súčasťou našich domácností, nám nešetria iba čas, ale tiež pomáhajú znižovať uhlíkovú stopu. Viac v dnešnej časti seriálu povie Lukáš Mano.

Smart domácnosť - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Smart alebo inteligentná domácnosť je názov aktuálneho seriálu s Lukášom Manom. Do smart siete vieme dnes pripojiť prakticky čokoľvek a ovládať zariadenia v dome aj na diaľku cez mobil. Prirodzene to však vyvoláva obavy z útokov hackerov.

Smart domácnosť - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Povedzme, že sme sa definitívne rozhodli a máme záujem o smart domácnosť, čo je zároveň aj téma aktuálneho seriálu. Pripojiť všetky spotrebiče do siete niečo stojí. Ako však povedal Lukášovi Manovi IT špecialista Pavol Mirossay (mirošaj), ide o čoraz dostupnejšiu technológiu.

Smart domácnosť - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Smart alebo chytré technológie, na ktoré si postupne zvykáme v našich domácnostiach, sa stali trendom súčasnosti. Aká je však ich budúcnosť? Aj to v záverečnej časti seriálu povie Lukáš Mano.

Smart domácnosť - 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Lukáš Mano, Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame