Právne rady

Právne rady

Rozvod, problémy s novou nehnuteľnosťou alebo dedičské konanie, aj toto prináša život. Preto sa zídu dobré rady a tie vám ponúkneme v aktuálnom Seriáli týždňa. Na koho sa v prípade potreby obrátiť, povie Dáša Omastová.

Právne rady - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Cesta k vysnívanému domovu je často zdĺhavá. O to horšie je, ak sa problémy začnú vynárať aj po tom, čo sa konečne nasťahujete. Právnu radu v aktuálnom seriáli ponúka Dáša Omastová.

Právne rady - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dáša Omastová sa zamerala aj na stálicu medzi spormi. Pokračuje Milan Ficek z advokátskej kancelárie Ficek and Partners.

Právne rady - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tvrdeniam, že každé druhé manželstvo končí rozvodom, nahrávajú aj štatistiky zverejnené minulý rok. Vo vyspelých krajinách išli manželia od seba približne na úrovni päťdesiat percent. Rozvody sme preto nemohli obísť ani v seriáli o právnych radách. Slovo má Dáša Omastová.

Právne rady - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viaceré právne dokumenty a postupy sa prebojovali aj na strieborné plátno. Mimoriadne vďačnou filmovou zápletkou býva napríklad čítanie závetu. Ako sa naň pozerajú naše zákony, povie v poslednej časti seriálu o právnych radách Dáša Omastová.

Právne rady - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


pravnik-poradna-freeepik_Drazen Zigic.jpg

Autorka: Dáša Omastová FOTO: freepik/Drazen Zigic

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame