Úspešné startupy

Úspešné startupy

Slovensko má veľa šikovných a inteligentných ľudí, ktorí sa snažia niečo dosiahnuť a byť úspešní. A to nielen doma, ale aj v zahraničí. Tento týždeň preto Richard Dedek predstaví v našom seriáli príbehy úspešných podnikateľov, ktoré začali ako startup.

Úspešné startupy 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sme začali seriál o úspešných slovenských startupoch. V dnešnej časti Richard Dedek predstaví Radoslava Kasíka. Pred 7 rokmi sa stal spoluzakladateľom spoločnosti, ktorá aktuálne vo finančnom sektore žne prvé veľké úspechy.

Úspešné startupy 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj u nás funguje mnoho startupov, čiže začínajúcich firiem s inovatívnymi a najmä odvážnymi plánmi. Niektoré si cestu k podnikateľskému úspechu dláždia trošku dlhšie, iné už po krátkom čase majú na konte medzinárodné úspechy. Vypočujte si ďalšiu časť seriálu o startupoch s Richardom Dedekom.

Úspešné startupy 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Niektorí pred kryptomenami varujú, iní v nich vidia budúcnosť. A práve na to stavila aj startupová spoločnosť, ktorú v dnešnej časti seriálu o úspešných inovatívnych firmách predstaví Richard Dedek.

Úspešné startupy 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj v poslednej časti seriálu o startupových firmách vám predstavíme jedinečný nápad, ktorý sa dočkal realizácie a podnikateľkého úspechu nielen doma, ale aj v zahraničí.

Úspešné startupy 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto CANVA(984).jpg

Autor: Richard Dedek, Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame