Podávame daňové priznanie

Podávame daňové priznanie

Koniec marca sa blíži a s ním aj termín na podanie daňového priznania. Tento rok to pre veľkonočné sviatky vychádza na utorok druhého apríla. To najdôležitejšie postupne preberieme v Seriáli týždňa s Dášou Omastovou.

Podávame daňové priznanie - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli s vami vypĺňame daňové priznanie, pretože na odovzdanie máte čas už iba do utorka 2. apríla. Dôležité je vyplniť formulár bez chýb. Na tie najčastejšie preto upozorní Dáša Omastová.

Podávame daňové priznanie - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už len do 2. apríla máte čas na to, aby ste podali daňové priznanie a daň aj zaplatili. Pomocnú ruku ponúkame v Seriáli týždňa s Dášou Omastovou. Odborníčok sa pýtala aj na jednu zásadnú vec – ako ušetriť. Daňová poradkyňa Dagmar Bednáriková odpovedala povzbudivo.

Podávame daňové priznanie - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sme otvorili jednu podstatnú tému – ako čo najviac ušetriť. Možností je hneď niekoľko a veľa z nich sa točí okolo nehnuteľností. Slovo má Dáša Omastová.

Podávame daňové priznanie - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S Dášou Omastovou preberieme plán pre tých, ktorí naozaj nestíhajú, a tiež možnosť, ako popri daňových povinnostiach spraviť aj dobrý skutok poukázaním takzvaných dvoch percent. Všetko podstatné zhrnula hovorkyňa finančnej správy Drahomíra Adamčíková.

Podávame daňové priznanie - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


danove priznanie_ TASR - Radovan Stoklasa.jpg

Autorka: Dáša Omastová; FOTO: TASR - Radovan Stoklasa

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame