CyberGame 2024

CyberGame 2024

Podvody, falošné stránky, hackerské útoky – bezpečnostných incidentov pribúda a expertov, ktorí by proti nim vedeli bojovať, máme málo. Zmeniť pomer síl a prilákať talenty do tejto oblasti chce aj kyberbezpečnostná hra CyberGame, ktorej tretí ročník je už v plnom prúde. Koho konkrétne by na trhu práce odborníci privítali povedal Dáši Omastovej zástupca riaditeľa Národného centra kybernetickej bezpečnosti Milan Pikula.

CyberGame 2024 - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Expertov na kybernetickú bezpečnosť potrebujeme ako soľ. Prilákať sa ich snaží aj špeciálna hra zameraná na túto oblasť - CyberGame. Hoci aj vďaka nej už firmy a štát objavili niekoľko talentov, nedostatok odborníkov musíme riešiť systematicky - cez vzdelávanie. Ako na tom sme povie Dáša Omastová.

CyberGame 2024 - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počítačové hry už nie sú len o zábave - vedia vás niečo naučiť alebo dokonca naštartovať novú kariéru. To je aj prípad CyberGame, ktorá hľadá talenty z oblasti kybernetickej bezpečnosti. Čo všetko hráčom ponúka povie Dáša Omastová.

CyberGame 2024 - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj hranie hry vám môže zmeniť život. V prípade CyberGame, ktorá sa zameriava na oblasť kybernetickej bezpečnosti, môžete napríklad získať lákavé pracovné miesto alebo reprezentovať našu krajinu na prestížnej súťaži. Viac povie Dáša Omastová.

CyberGame 2024 - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tretí ročník špeciálnej hry zameranej na kybernetickú bezpečnosť CyberGame je v plnom prúde a odborníci aj cez ňu hľadajú nové talenty. Posily sa im rozhodne zídu - rôznych útokov totiž pribúda a karty už mieša aj umelá inteligencia. Ako? V poslednej časti seriálu povie Dáša Omastová.

CyberGame 2024 - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; FOTO: freepik/katemangostar

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame