Hľadáme lásku v modernej dobe

Hľadáme lásku v modernej dobe

Je tu máj, lásky čas – a tomu prispôsobíme aj aktuálny Seriál týždňa. Hoci možností, ako nájsť svoju polovičku, máme v modernej dobe neúrekom, pre mnohých je to mimoriadne náročná disciplína. S Dášou Omastovou preto preberieme rôzne možnosti zoznámenia – od tých rokmi overených až po najmodernejšie. Na úvod si však zaspomíname na časy, keď to mali ľudia takpovediac bez práce. Etnologička Katarína Nádaská:

Hľadáme lásku v modernej dobe - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom májovom Seriáli týždňa s Dášou Omastovou hľadáme lásku a skúmame rôzne možnosti, ako sa zoznámiť. Aj popri všakovakých moderných vymoženostiach má starý dobrý spôsob z očí do očí stále svoje výhody. Len ako na to?

Hľadáme lásku v modernej dobe - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak patríte medzi tých, ktorí síce nenájdu odvahu niekoho osloviť na ulici, no privítali by osobný kontakt, počúvajte Dášu Omastovú.

Hľadáme lásku v modernej dobe - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V májovom zamilovanom Seriáli týždňa sme už podrobne prebrali viaceré možnosti zoznamovania. Dnes je na rade online spôsob. Aplikácie a zoznamky otvárame spolu s Dášou Omastovou.

Hľadáme lásku v modernej dobe - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Napriek moderným vymoženostiam nie je hľadanie milovanej polovičky jednoduchou záležitosťou. Ak patríte medzi skúsených, no stále neúspešných používateľov rôznych zoznamovacích aplikácií, práve pre vás je posledná časť seriálu s Dášou Omastovou. Chyba totiž nemusí byť na vašej strane, to len štatistiky sú neúprosné. Organizátorka podujatí pre nezadaných Diana Fabiánová.

Hľadáme lásku v modernej dobe - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


par-rande-freepik_Drazen Zigic.jpg

Autorka: Dáša Omastová; FOTO: freepik/Drazen Zigic

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame