Estetická plastická chirurgia

Estetická plastická chirurgia

Lekárska veda pokročila natoľko, že dokáže hotové zázraky – napríklad zrekonštruovať tvár po úraze, napraviť škody po popáleninách alebo odstrániť nedostatky, pre ktoré mnohí trpia komplexami. Tomu sa venuje najmä estetická chirurgia, o ktorej bude Seriál týždňa s Máriou Petríkovou.

Estetická plastická chirurgia - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Estetická chirurgia už nie je u nás ničím novým a neznámym, ale aj napriek tomu sa stále stretávame s predsudkami voči skrášľovaniu aj pomocou skalpela. S akými nepravdami sa plastickí chirurgovia stretávajú, povie v dnešnej časti seriálu Mária Petríková.

Estetická plastická chirurgia - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Liposukcia, lifting tváre alebo zväčšenie pŕs, každý tento zákrok si treba poriadne premyslieť a tiež si vybrať kliniku, ktorej sa zveríte do rúk. Prvým krokom je potom konzultácia s plastickým chirurgom. Viac povie v ďalšej časti seriálu o estetickej plastickej chirurgii Mária Petríková.

Estetická plastická chirurgia - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli hovoríme o skrášľovaní pomocou medicíny. Tak, ako každý chirurgický zákrok, aj tie estetické so sebou prinášajú nielen plusy, ale aj riziká. Mária Petríková oslovila plastickú chirurgičku Barboru Brezovú.

Estetická plastická chirurgia - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň v seriáli hovoríme o estetických zákrokoch. Dnes sa Mária Petríková zameria na nesplniteľné požiadavky alebo nadmerné očakávania tých, ktorí zaklopú na dvere plastickému chirurgovi.

Estetická plastická chirurgia - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


chirurgia-esteticka-freepik.jpg

Autorka: Mária Petríková; FOTO: freepik

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame