Udržateľná svadba

Udržateľná svadba

Máj je mesiac lásky a aj preto praje svadbám. V aktuálnom Seriáli týždňa budúcim novomanželom poradíme, ako k tejto veľkej životnej udalosti pristupovať ekonomickejšie, ale aj ekologickejšie. Slovo má Mária Petríková.

Udržateľná svadba - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V tomto týždni radíme budúcim novomanželom. Pri plánovaní svadby je od začiatku dobré myslieť na celkové výdavky. Nemalá časť rozpočtu ide na svadobnú hostinu a prenájom miesta, kde sa bude konať. Lenže aj na tom sa dá ušetriť. Viac povedala Márii Petríkovej svadobná agentka Lucia Mudríková.

Udržateľná svadba - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli radíme snúbencom, ako ušetriť na svadbe. Veľkú časť z rozpočtu okrem hostiny ukrojí aj výzdoba. Ako ju preto vyriešiť šetrnejšie, povedala Márii Petríkovej fotografka a organizátorka svadobných veľtrhov Ingrid Litmannová.

Udržateľná svadba - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každá nevesta a tiež ženích chcú na svadbe vyzerať dobre. A to veru nie je lacný špás. Ako ušetriť na svadobných šatách alebo obleku, poradí Mária Petríková v ďalšej časti seriálu o udržateľnej svadbe.

Udržateľná svadba - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počas celého týždňa sme radili snúbencom, ako ušetriť na svadobných výdavkoch, ktoré nie sú vôbec malé. V dnešnej záverečnej časti sa však zameriame na dary ako pozornosť pre mladý pár. Mária Petríková oslovila svadobnú agentku Luciu Mudríkovú.

Udržateľná svadba - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


svadba-freepik_prostooleh.jpg

Autorka: Mária Petríková; FOTO: freepik/prostooleh

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame