Čo po strednej škole?

Čo po strednej škole?

Maturity sú v plnom prúde. Lenže čo po nich? Pokračovať v štúdiu na vysokej škole, nájsť si prácu alebo si dopriať dlhšie voľno na rozhodovanie? V Seriáli týždňa sa na niektoré z týchto otázok, ktoré sú pre stredoškolákov práve teraz aktuálne, pokúsi nájsť odpoveď Richard Dedek.

Čo po strednej škole? - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Informačný servis pre stredoškolákov ponúka Richard Dedek v aktuálnom Seriáli týždňa. V dnešnej časti pomôže čerstvým absolventom zorientovať sa na trhu práce.

Čo po strednej škole? - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jedna skupina stredoškolákov už má skúšku dospelosti za sebou, iní maturujú tento týždeň. Aké majú absolventi po škole možnosti zhrnie Richard Dedek.

Čo po strednej škole? - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nevzali vás na vysokú školu? Alebo si len nie ste istí, čo chcete po maturite robiť a potrebujete si to premyslieť? V tom prípade počúvajte ďalšiu časť nášho seriálu s Richardom Dedekom.

Čo po strednej škole? - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň sme radili končiacim stredoškolákom, ktorí majú prvú skúšku dospelosti za sebou a pred sebou svet plný nekonečných možností. Richard Dedek sa v poslednej časti zameral na tých, pre ktorých sa na niekoľko rokov stane prioritou štúdium na vysokej škole.

Čo po strednej škole? - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


studenti_freepik.jpg

Autor: Richard Dedek; FOTO: freepik

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame