Aplikácie na leto

Aplikácie na leto

Letné prázdniny sú už naozaj za dverami a veríme, že vám prinesú veľa nových zážitkov. Seriál týždňa s Dášou Omastovou preto venujeme aplikáciám, vďaka ktorým budú vaše dobrodružstvá pohodlnejšie, ale aj bezpečnejšie. Všetko sa začína dobrým plánovaním, najmä ak je váš predbežný cestovateľský rozvrh nabitý ako v prípade tejto malej slečny...

Aplikácie na leto 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Seriáli týždňa s Dášou Omastovou objavujeme aplikácie, ktoré sa nám počas leta môžu zísť. V dnešnej časti s týmito modernými pomocníkmi vo vrecku vyrazíme do sveta.

Aplikácie na leto 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Seriáli týždňa sme zaostrili na aplikácie, ktoré nám pomôžu pri letných dobrodružstvách. Už sme sa s ich pomocou zbalili, jednoduchšie a lacnejšie dostali do cieľovej destinácie a dnes ich využijeme počas pobytu na dovolenke. Pokračuje Dáša Omastová.

Aplikácie na leto 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Stratiť sa v cudzom meste a zistiť, že sme bez financií - takto nejako zrejme vyzerá cestovateľská nočná mora. Aj pred ňou nás však už dokážu ochrániť rôzne technologické výdobytky. Ďalšie tipy v pokračovaní Seriálu týždňa ponúkne Dáša Omastová.

Aplikácie na leto 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Seriáli týždňa si užívame letné dobrodružstvá s pomocou moderných technológií, ktoré so sebou nosíme vo vrecku. Dáša Omastová dnes ešte pridá zopár tipov na aplikácie, ktoré udržia v bezpečí nás aj naše spomienky.

Aplikácie na leto 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto CANVA (14).jpg

Autorka: Dáša Omastová, Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame