Ako si spríjemniť pracovné prostredie?

Ako si spríjemniť pracovné prostredie?

Práca nás živí, vraj aj šľachtí, a keďže v nej trávime väčšinu svojho aktívneho života, mali by sme sa v nej cítiť čo najpríjemnejšie. Ako môžu firmy zlepšiť pracovné prostredie a čo môžeme urobiť aj my, zamestnanci, o tom bude aktuálny Seriál týždňa s Dášou Omastovou.

Ako si spríjemniť pracovné prostredie? - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Seriáli týždňa hovoríme o tom, ako si spríjemniť pracovné prostredie. Existuje viacero možností, niektoré firmu nestoja ani cent, iné si vyžadujú výraznejšiu investíciu. Či sa oplatí, povie Dáša Omastová.

Ako si spríjemniť pracovné prostredie? - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Seriál týždňa venujeme tomu, ako si spríjemniť život na pracovisku. Platí totiž, že spokojný zamestnanec je výkonnejší a nedá sa zlákať konkurenciou. Firmy to dobre vedia, a tak sa snažia prinášať aj rôzne benefity. Oplatí sa však vedieť, do čoho investovať a naopak, o čo pracovníci až taký záujem nemajú. Prieskumy aj príklady z praxe zozbierala Dáša Omastová.

Ako si spríjemniť pracovné prostredie? - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dobrá nálada na pracovisku a spokojní zamestnanci sú síce na nezaplatenie, ale každá firma pracuje s obmedzeným rozpočtom. V Seriáli týždňa s Dášou Omastovou preto radíme, na čo sa zamerať. Mimoriadne dôležitou zložkou, ktorá dokonca ani nič nestojí, je komunikácia. Odborník na ľudské zdroje Michal Batis hovorí, čo je pri nej kľúčové.

Ako si spríjemniť pracovné prostredie? - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na pracovných pohovoroch sa zväčša snažia urobiť čo najlepší dojem uchádzači na zamestnávateľa. Ideálne však je, ak to funguje aj naopak. Ako by teda mali firmy pristupovať k pracovníkom od prvého stretnutia až po posledné, povie v závere Seriálu týždňa Dáša Omastová.

Ako si spríjemniť pracovné prostredie? - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



praca-kava-freepik_drobotdean.jpg

Autorka: Dáša Omastová; FOTO: freepik/drobotdean

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame