Bola raz jedna povesť – 101. časť

Bola raz jedna povesť – 101. časť

Povesť o obroch, ktorí prinášajú šťastie.

Ak sa vám podarilo prekonať zmenu času a obetovať hodinu spánku pre rozhlasové povesti, teraz nadišla tá chvíľa. V 101. časti seriálu „Bola raz jedna povesť..." sa nakrátko obzrieme do minulotýždňovej stovky. No ale najmä sa už môžete tešiť na úplne nový, priam rozprávkový príbeh.

Bola raz jedna povesť – 101. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnešná súťažná otázka znie: Poznáte hrad, na ktorom mali podľa povesti obri ukrytý svoj poklad? Jeho zrúcanina stojí na Záhorí v Malých Karpatoch. Kedysi niesol meno svojho staviteľa - volal sa Detrichov kameň. Na vaše správne odpovede počkáme do štvrtka 31. marca na emailovej adrese: povesti@rtvs.sk. Zopakujem ešte dnešných výhercov, ktorí boli výnimočne traja. Obojstrannú dvojknihu Renáty Matúškovej Jiřího Holuba posielame: Ivanke Šaffovej, Martinkovi Verbovskému a Marekovi, Terke a Maťkovi Rumanovičovým. Námet dnešnej povesti nájdete aj v spomínanej knihe.

Seriál „Bola raz jedna povesť..." pripravila autorka Rozália Vlasková, režisér Ľuboš Machaj a zvukový majster Peter Hájek. V 101. časti ste istotne spoznali: Laca Keratu, Martina Kaprálika, Zuzanu Jurigovú-Kaprálikovú a, samozrejme, obra Alfréda Swana.

Samostatný príbeh 101. časti nášho seriálu si môžete vypočuť tu:

Bola raz jedna povest 101 - len dramatizacia Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame