Bola raz jedna povesť - 125. časť

Bola raz jedna povesť - 125. časť

Povesť o tikajúcom zbojníckom poklade.

V dnešnom vydaní programu „Bola raz jedna povesť" navštívime jednu neveľkú, ale o to zaujímavejšiu jaskyňu. Príbeh o nej sme si vypočuli pred týždňom. Po rozhovore s jej správcom na vás čaká nový príbeh s novou súťažnou otázkou.

Bola raz jedna povesť - 125. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Poznáte mesto, v ktorom pôsobil zbojník z našej povesti? Hľadať ho treba na Záhorí. Okrem trdelníkov a červeného vína má toto mesto aj dlhú tlačiarenskú tradíciu, množstvo historických pamiatok a prístav na Baťovom kanáli. Na vaše správne odpovede budeme čakať do štvrtka 24. novembra na emailovej adrese: povesti@rtvs.sk. Vyhrať môžete peknú knihu. Dnešná správna odpoveď, teda Važecká jaskyňa, priniesla šťastie Miškovi, Lukáškovi a Adamkovi Klimčíkovcom z Košíc. Blahoželáme.

Program „Bola raz jedna povesť..." pripravili: Ľuboš Machaj, Rozália Vlasková a zvukový majster Peter Hájek. V 125. časti seriálu účinkovali: Alfréd Swan, Laco Kerata, Martin Kaprálik a Zuzana Jurigová-Kapráliková. Všetky odvysielané povesti si môžete vypočuť aj z našej webstránky. Nájdete ich medzi reláciami Rádia Slovensko. A reprízy programu vysiela aj naše internetové rádio pre deti - Rádio Junior.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame