Bola raz jedna povesť - 357. (Trnava)

Bola raz jedna povesť - 357. (Trnava)

 O neopatrnom učňovi trnavského majstra alchýmie

Nečisté sily odniesli pred týždňom niektorých z našich hrdinov do horúcich pekiel. Napriek tomu sa aj dnes hrdinovia programu "Bola raz jedna povesť" budú zahrávať s niečím, čo sa nevypláca...

Bola raz jedna povest 357 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tak teda - viete, ako sa volá trnavská veža z našej povesti a koľko má schodov? Ak áno, píšte nám na emailovú adresu povesti@rtvs.sk do štvrtka 13. októbra. Jeden z vás za správnu odpoveď vyhrá peknú knihu.

Minulý týždeň sme sa vás pýtali na hrad Pajštún a za túto správnu odpoveď výhru posielame Milanovi Longauerovi do Horných Orešian. Blahoželáme.

357. časť programu "Bola raz jedna povesť" pripravili Laco Kerata, Rozália Vlasková a Peter Hájek. Účinkovali: Matin Kaprálik, Alfréd Swan, Zuzana Jurigová-Kapráliková, Laco Kerata, Filip Jaššo a Rozália Vlasková.

Všetky odvysielané povesti (aj s rozšírenými rozhovormi) nájdete na webe Rádia Slovensko v sekcii rubriky a aktuálnu časť seriálu môžete celý týždeň počúvať v Rádiu Junior.
Pre RTVS vyrobil Slovenský rozhlas v roku 2022.



Ilustrácia: Slovenský grafik – Pohľad na Trnavu, 1801–1850, Galéria umenia Ernesta Zmetáka, GNZ, https://www.webumenia.sk/dielo/SVK:GNZ.G_1387

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame