Lombok - zaujímavosti zo života na indonézskom ostrove

Lombok - zaujímavosti zo života na indonézskom ostrove

Lombok - indonézsky ostrov, o ktorom nám už pred týždňom rozprávala Zuzana Puškášová. Ale keďže tam žila niekoľko rokov, zážitkov a postrehov z tamojšieho života má oveľa viac. Ako povedala Eve Vasilovej, väčšina obyvateľov tohto ostrova sú moslimovia, ale mnohí len naoko.

102105011709;Vasilova;Lombok;1 MP3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Rádiu Slovensko dnes spoznávame ostrov Lombok, ktorého dominantou je sopka Rinjani. S výškou 3 726 metrov je to druhý najvyšší vulkán Indonézie. O jeho aktivite sa presvedčila aj Zuzana Puškášová, ktorá počas svojho pôsobenia v tejto časti sveta, zažila aj jeho erupciu. Aj o tom porozprávala Eve Vasilovej.

102105011717;Vasilova;Lombok;2 MP3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O indonézskom ostrove Lombok nám dnes rozpráva Zuzana Puškášová. Takmer tri roky bývala a pracovala v maličkom mestečku Kuta a ako povedala Eve Vasilovej, človek si tam musí zvyknúť aj na tamojšie zvieratá, napríklad na jašterice.

102105011724;Vasilova;Lombok;3 MP3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

NosišiNaRinjani.jpg RinjaniZLietadla.jpg Gerupuk.jpg DedinkyPodRinjani.jpg AkroJogaTanjungAan.jpg KempingPodSopkou.jpg KempingPodRinjani.jpg MenuPočasTreku.jpg Mawi.jpg PohodaPredVýstupomnaRinjani.jpg MereseAVýhľadnaTanjungAan.JPG RinjaniJazeroKráteru.jpg MereseHill.JPG SelongBelanak.jpg RybačkaNaPláži.jpg StredneVeľkýVaran.jpg SurfSpotSegar.jpg SelongBelanakPredBúrkou.jpg SurferNaMawi.jpg TanjungAanSMiestnymiDeťmi.jpg ÚdolieRinjani.jpg ÚrodnáPôdaVúdolíRinjani.jpg VodopádyPodRinjani.jpg VodopádyVokolíRinjani.jpg VýhľadyPodRinjani.jpg VýhľadZMerese.jpg ZápadSlnkaMawun.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Zuzana Puškášová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame