Vianoce cestovateľov v Guatemale, Brazílii a na Zanzibare

Vianoce cestovateľov v Guatemale, Brazílii a na Zanzibare

Hoci na Vianoce chce byť takmer každý doma so svojou rodinou, sú cestovatelia, ktorí boli práve počas týchto sviatkov niekde vo svete. Napríklad Anna Chobotová putovala 16 mesiacov po Strednej Amerike, a tak minuloročné Vianoce prežila v Guatemale. Viac o tom povedala Eve Vasilovej:

Vianoce cestovateľov v Guatemale, Brazílii a na Zanzibare - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo všetko sa dá zažiť, ak sa na Vianoce ocitnete niekde vo svete, ďaleko od domova – o tom nám dnes rozprávajú cestovatelia, ktorí majú takúto skúsenosť. Patrí medzi nich aj Zdenko Somorovský, ktorý vyše roka pôsobil v Brazílii. Ako povedal Eve Vasilovej, práve počas týchto sviatkov bol v Amazónii:

Vianoce cestovateľov v Guatemale, Brazílii a na Zanzibare - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zanzibar – ostrov v Indickom oceáne pri východnom pobreží Afriky. Obľúbené miesto najmä pre ľudí, ktorí si chcú počas zimy užiť príjemné teplé počasie, pláže a more. Eva Rosíková tam bola práve počas minuloročných Vianoc a Evu Vasilovú zaujímalo, aká je na tomto ostrove vianočná atmosféra:

Vianoce cestovateľov v Guatemale, Brazílii a na Zanzibare - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

MNUS  KNIHA -1253.jpg MNUS  KNIHA -0654.jpg MNUS  KNIHA -.jpg MNUS  KNIHA -1255-2.jpg MNUS  KNIHA --4.jpg MNUS  KNIHA -0649.jpg MNUS  KNIHA -1406.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Z. Somorovský

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame