Kolumbia – krajina farebných miest a očarujúcej prírody

Kolumbia – krajina farebných miest a očarujúcej prírody

Kolumbia – juhoamerická krajina ešte donedávna známa najmä pôsobením tamojších drogových kartelov. Aj preto patrila medzi tie najnebezpečnejšie na svete. Za posledné roky sa tam však veľa zmenilo, a tak sa v nej pomaly oživuje aj turizmus. Vo februári sa tam aj s partiou cestovateľov vybral Jozef Terem a Evu Vasilovú zaujímalo, aké protipandemické podmienky tam platia aktuálne:

Kolumbia – krajina farebných miest a očarujúcej prírody - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Cestovateľ Jozef Terem navštívil desiatky krajín sveta a svoje zážitky z niektorých popisuje v knihe Dobrodruh na cestách. Nám dnes rozpráva o Kolumbii, odkiaľ sa vrátil len pred dvoma týždňami. Pozrieť si bol napríklad aj druhé najväčšie mesto tejto krajiny:

Kolumbia – krajina farebných miest a očarujúcej prírody - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Niektoré zaujímavosti Kolumbie dnes spoznávame s Jozefom Teremom, ktorý po tejto juhoamerickej krajine cestoval dva týždne. Ako povedal Eve Vasilovej, jedno z tamojších miest, ktoré ho doslova očarilo svojou farebnosťou bolo Guatapé:

Kolumbia – krajina farebných miest a očarujúcej prírody - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Salento (9).jpg

Galéria

Pohlad z Monseratte (6).jpg Escobarova vila (2).jpg Guatape skala a priehrada (3).jpg Bogota stare centrum (1).JPG Bogota stare centrum (9).jpg Medellin slum lanovka vyhlad (5).jpg Bogota stare centrum (7).jpg Medellin slum lanovka vyhlad (8).jpg Medellin slum lanovka vyhlad (13).jpg Salento (4).jpg Guatape skala a priehrada (7).jpg Guatape farebne mesto (6).jpg tayrona plaze a indiani (3).jpg tayrona plaze a indiani (7).jpg Pohlad z Monseratte (1).JPG Vila de Leyva (4).jpg Salento (5).jpg Vila de Leyva (2).JPG tayrona plaze a indiani (11).jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Jozef Terem

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame