8 rokov na cestách – na vlastnú päsť najmä po Strednej a Južnej Amerike

8 rokov na cestách – na vlastnú päsť najmä po Strednej a Južnej Amerike

Sú cestovatelia, ktorí chodia po svete, aby spoznali kultúru a zaujímavosti jednotlivých krajín a potom sú takí, pre ktorých hlavným cieľom je cesta samotná. A práve do tejto druhej skupiny patrí Milada Konečná. 8 rokov na vlastnú päsť putovala najmä po Strednej a Južnej Amerike, ale zatúlala sa aj do iných kútov sveta a bývala pri tom najmä u domácich – cez známu aplikáciu couchsurfing. Ako povedala Eve Vasilovej, neraz sa ocitla naozaj v chudobných pomeroch:

8 rokov na cestách - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O svojich cestách a necestách po svete nám dnes rozpráva Milada Konečná, ktorá sa o svoje zážitky delí aj na svojom blogu „milimundo“. Už vieme, že najradšej využíva ubytovanie u domácich cez známu aplikáciu, a tak sa jej napríklad na Filipínach podarilo pobudnúť na súkromnom ostrove:

8 rokov na cestách - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

8 rokov na cestách po svete – najmä po Latinskej Amerike prežila Milada Konečná. Keďže sa často presúvala z krajiny do krajiny, a každá z nich má svoju menu, Evu Vasilovú zaujímalo ako to táto cestovateľka riešila:

8 rokov na cestách - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Uvodna fotka 2.jpg

Galéria

Balot vajce.JPG 1izbak Argentina ludia.JPG Couchsurfing na ostrove.jpg Guatemala.jpg Havaj autobusova zastavka.jpg Hawaii.jpg Jachta.JPG Larva Filipiny.JPG Lodka z Hondurasu 2.jpg Lodka z Hondurasu.jpg 33 ludi hostel.jpg Filipiny.jpg Hojdacie siete Kostarika.jpg Chudoba ubytko.jpg Mravce alergia Guatemala 2.jpg Luxus ubytko.JPG Stopovanie.jpg Mravce alergia Guatemala.jpg Uvodna fotka 2.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Milada Konečná

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame