Egypt: Čaro krajiny počas zimy

Egypt: Čaro krajiny počas zimy

Egypt – obľúbená dovolenková destinácia pre mnohých Slovákov – najmä počas letných a jesenných mesiacov. Cestovateľská a manželská dvojica Zuzana a Ondrej Brichtovci sa tam však vybrali v decembri – a ich cieľom neboli tamojšie pláže. V Hurgade si požičali auto a chceli putovať pozdĺž Nílu čo najjužnejšie. Prvým mestom kam sa dostali bola Quena a viac aj o nej porozprávali Eve Vasilovej:

Egypt: Čaro krajiny počas zimy - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Manželia Zuzana a Ondrej Brichtovci radi spoznávajú svet na vlastnú päsť a presne takto cestovali po Egypte pred rokom, teda mimo hlavnej turistickej sezóny. Jedným z miest, kam sa vybrali bol Asuan a ako povedali Eve Vasilovej bol pre nich príjemným prekvapením:

Egypt: Čaro krajiny počas zimy - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na požičanom aute po Egypte pozdĺž Nílu – to je cestovateľské dobrodružstvo, o ktorom nám rozprávajú manželia Zuzana a Ondrej Brichtovci. Počas svojho putovania sa chceli dostať aj na pobrežie, a tak sa vybrali aj do mesta Edfu, kde ich čakala naozaj adrenalínová jazda. Viac aj o tom povedali Eve Vasilovej:

Egypt: Čaro krajiny počas zimy - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

IMG_6845.jpg Pust ku klasroru sv SImona.jpg Qena dendera chram dnu.jpg Nilomter.jpg Pozicane auto.jpg Qena dendera chram dnu strop.jpg Tavy na pusti.jpg Udolie kralov Exterier.jpg Luxor, ulica pre domacich.jpg Qena - dendera chram 1.jpg Udolie kralov hrobka.jpg Udolie kralov stena.jpg Udolie kralov hrobka 2.jpg Ulica Luxoru.jpg Nilometer - druha cast.jpg Luxor - Nil.jpg Klastor sv Simona 2.jpg Asuan - Nil - Feluca.jpg Udolie kralov strop.jpg Vyprazana ryba na trhoch.jpg Klastor sv Simona 4.jpg Klastor sv Simona 3.jpg Wadi el Gemal - raja.jpg Vojensky sprievod.jpg Klastor sv. Simona.jpg Wadi El Gemal - maly mangrovnik.jpg vyrovnavanie cesty.jpg Chram Luxor.jpg Asuan - zivot na ostrove Elefantin.jpg Asuan Botanicka zahrada.jpg Doprava.jpg Asuan - Trhy.jpg Wadi El Gemal Krab.JPG Wadi El Gemal 2.jpg dobra dialnica v egypte.jpg Doprava 2.jpg Asuan botanicka zahrada 2.jpg Asuan - Nil a pust.jpg Asuan Hotel.jpg Wadi El Gemal.jpg Doprava 3.jpg Asuan zivot na ostrove Elefantin 2.jpg Chram Luxor Vnutro.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Brichtovci

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame