Mallorka a Ibiza – cenné rady pre cykloturistov a čaro ostrovov na bicykli

Mallorka a Ibiza – cenné rady pre cykloturistov a čaro ostrovov na bicykli

Medzi ľudí, ktorí svet najradšej spoznávajú na bicykli patrí Tamara Zajacová. Práve takto cestovala po rôznych európskych krajinách, ale bicyklovala aj v Ázii.a svoje skúsenosti, rady aj zážitky ponúka na blogu behomsvetom.sk. Minulý rok v septembri sa rozhodla takto brázdiť po španielskom ostrove Mallorka a tohto roku v máji po ostrove Ibiza. Ako povedala Eve Vasilovej zázemie pre cykloturistov je na Mallorke vynikajúce a začína sa to hneď pri požičiavaní týchto dopravných prostriedkov. 

Mallorka a Ibiza – cenné rady pre cykloturistov a čaro ostrovov na bicykli Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Galéria

Formentera.jpg Bicyklom na Mys de Formentor, Malorka, Spanielsko, Tamara Zajacova.jpg Snimka-obrazovky-2023-05-12-095824.jpg Pláž Platja den Bossa.jpg Prepravná_taška_na_bicykel_do_lietadla.jpg Borovicové lesy a skalné útesy na Ibize.JPG Ibiza.jpg Bicyklovanie na Malorke.jpg Hustá vegetácia a zvlnený terén na cyklotrase Santa Ponsa - Sant Elm.jpg P5040356.JPG P5050475.JPG Lighthouse Cap de Formentor.jpg Neskoré leto na Malorke.jpg Stúpanie na Cap de Formentor.jpg Katerála Panny Márie v Palma de Mallorca.jpg Malorka_Palma.jpg Mapa cyklotrasy Alcúdia-Cap de Formentor.JPG Zátoka Cala Blanca.jpg Sa Punta Galera.JPG
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Tamara Zajacová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame