Južná Amerika

Južná Amerika

Dva mesiace po Južnej Amerike len s ruksakom na chrbte - to je dobrodružstvo, ktoré nás čaká dnes. Prežil ho fotograf Aleš Tvrdý, keď aj s kamarátom putovali po siedmich krajinách tohto kontinentu. Ako povedal Eve Vasilovej, často sa presúvali stopom, čo im takisto prinieslo nečakané zážitky:

Južná Amerika - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Argentína, Paraguaj, Bolívia, Chile, Peru, Venezuela a Brazília - po týchto krajinách, ako sa hovorí na jeden ťah, cestoval fotograf Aleš Tvrdý. Práve v Južnej Amerike tečie najdlhšia rieka na svete Amazonka, ktorá meria 6 400 kilometrov, je široká 20 kilometrov a na niektorých miestach 190 aj viac kilometrov. A pre nášho cestovateľa bola veľkým zážitkom plavba po tomto toku. Ako povedal Eve Vasilovej, už samotný začiatok bol nečakaný:

Južná Amerika - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako hovorí Aleš Tvrdý, na niektoré zážitky naozaj slová nestačia. Oveľa viac prezradia jeho fotografie, ktoré si z Južnej Ameriky priniesol. Premietne ich v Cestovateľskom kine v rámci bratislavského kultúrneho leta v stredu večer na námestí Eurovea a zopár si môžete pozrieť aj v našej fotogalérii.

Galéria

Priprava pred zjazdom.jpg 45.jpg Udolie v ktorom skoncili stovky zivotov.jpg 46.jpg 47.jpg 59.jpg 60.jpg Amazonia 4.jpg Amazonia 8.jpg Amazonia 9.jpg Amazonia 10.jpg Dzungla 2.jpg Dzungla 8.jpg Iguazu.jpg Manaus.jpg Manaus 2.jpg Manaus 9.jpg Vecerna plavba dzunglou.jpg
Autorka: Eva Vasilová foto: Aleš Tvrdý

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame