Naši a svetoví: Martin Sedlacký

Naši a svetoví: Martin Sedlacký

Keď  dostal ponuku  vytiahnuť lotyšské národné aerolinky z červených čísel  už sedem rokov  pracoval v americkej  poradenskej  spoločnosti, ktorá ozdravovala firmy v mnohých európskych aj ázijských  krajinách.  Úspech  prišiel po dvoch rokoch. Vtedy mal 29, dnes má o sedem  rokov viac a je ich prevádzkovým riaditeľom. Vranovčan  Martin Sedlacký  prišiel po dlhom čase do Bratislavy a o svojej ceste za úspechom prezradil Ľubici Hargašovej ako sa dostal do Rigy.

Naši a svetoví: Martin Sedlacký I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Slovák Martin Sedlacký  je už sedem rokov prevádzkovým  riaditeľom lotyšských národných aerolínií  a najnovšie aj  členom dozornej rady národnej energetickej spoločnosti Lotyšska. Ale  Ľubica Hargašová zistila, že nezabúda ani na krajinu odkiaľ pochádza. 

Naši a svetoví: Martin Sedlacký II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Absolvent  fakulty medzinárodných vzťahov Vysokej školy ekonomickej v Prahe Martin Sedlacký, pred siedmimi rokmi použil zdravý sedliacky rozum a pomohol   lotyšským aerolinkám vyhrabať sa z problémov. Dnes je ich prevádzkovým riaditeľom a súčasne pracuje aj na ozdravení  tamojšej národnej energetickej spoločnosti. Je to chlapec na roztrhanie. Ako dlho to vydrží?  Neuvažuje o zmene? Aj to chcela vedieť Ľubica Hargašová. Mimochodom čakala  na osobné stretnutie s nim asi rok.

Naši a svetoví: Martin Sedlacký III. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Martin Sedlacký, je úspešný , cieľavedomý mladý muž, s pevnými zásadami. Vie, že je dobrý, aj napriek tomu je mimoriadne skromný. A to je  obrovský dar do života.

Autorka: Ľuboca Hargašová; Foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame