Nevítaní hostia

Nevítaní hostia

Žijú s nami. Delíme sa s nimi o náš domov, o potraviny a vedia nám poriadne znepríjemniť život. Ako ich vypoklonkovať z domácnosti? Dnes sa s Lenkou Dzobovou zameriame na malé červené potvorky - mravce faraónske.

Nevítaní hostia 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V skrini medzi šatami, aj v špajzi medzi múkou a cestovinami... Tam majú hody malé motýliky. Mole potravinové, či šatové. Ako sa vyhnúť ich premnoženiu? Poradíme s Lenkou Dzobovou a predsedom Cechu profesionálov pre deratizáciu, dezinsekciu a dezinfekciu.

Nevítaní hostia Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak vám zo špajze miznú veci, skôr ako myši budú na vine iní obyvatelia domu. Ak ale občas spoza skrine počujete škrabkanie. Tam už sa oplatí nastražiť nielen ucho, ale aj pascu. Nevítaní hostia - myši, naša dnešná téma s Lenkou Dzobovou a poslucháčkou Katkou.

Nevítaní hostia 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ploštice posteľné síce patria medzi bzdochy, no nechutí im šťava z kvetov, ale ľudská krv. Ozaj nevítaná návšteva, ktorá ak sa nerieši včas, môže zamoriť celý byt. Nevítaní hostia - ploštice - dnešná téma Lenky Dzobovej.

Nevítaní hostia 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak hovoríme o veľkej skupine švábov, v ľudských obydliach s nami roky rokúce žijú dva druhy. Šváb obyčajný a rus domový. Keďže lozia aj cez potrubia, môžu predstavovať riziko pre zdravie. Lenka Dzobová pokračuje v seriáli.

Nevítaní hostia 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Lenka Dzobová; Foto: PIXABAY/VMonte13

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame