Plánujeme leto s deťmi

Plánujeme leto s deťmi

Ďalší pandemický školský rok sa blíži ku koncu. Pre rodičov je to ale opäť nová výzva. Sskoordinovať voľné letné dni s pracovnými, rodinnými či cestovateľskými plánmi. Ako si s tým poradiť? Odpovede budeme hľadať v seriáli tohto týždňa s Blaženou Bóoczovou.

Plánujeme leto s deťmi 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bratranci, sesternice, ujovia, tety, aj starí rodičia... Všetci sú nám vzácni, hlavne keď boli za hranicou okresu či kraja a my sme ich dlho nevideli. Teraz však môžu rodičia pre svoje deti naplánovať časť leta práve u príbuzných, alebo rodinných priateľov. Aj dnešnú časť seriálu "Plánujeme leto s deťmi" pripravila Blažena Bóoczová.

Plánujeme leto s deťmi 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Leto sa blíži, deti sa tešia na prázdniny. Ale rodičia majú len obmedzený počet dovolenkových dní. A tak zostavujeme plán na leto. Včera sme navštívili rodinu a ak sa dalo, nechali sme deti chvíľu v opatere starých rodičov. No a potom by sme ich mohli prihlásiť do táborov. To je téma dnešnej časti seriálu týždňa s Blaženou Bóoczovou.

Plánujeme leto s deťmi 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň zostavujeme prázdninový plán pre deti. Navštívili sme už rodinu, vybrali sme letný tábor a teraz sa pozrieme na spoločnú dovolenku. Cestovateľský semafor na leto je schválený, takže rodinnú dovolenku môžeme stráviť nielen doma, ale aj v zahraničí. Samozrejme so všetkým, čo k tomu patrí v závislosti od tzv. covidovej farby dovolenkovej destinácie. Pokračuje Blažena Bóoczová.

Plánujeme leto s deťmi Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V pláne na leto s deťmi, ktorý v seriáli tvoríme tento týždeň, sme už mali návštevy vzdialených rodín aj priateľov, výlety, tábory i dovolenky. Dnes však pôjde do tuhého. Súčasťou prázdninového programu by totiž malo byť aj vzdelávanie. Prečo, ako a kedy zisťovala Blažena Bóoczová.

Plánujeme leto s deťmi 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Blažena Bóoczová; Foto: PIXABAY/Bob_Dmyt

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame