Zemiaky v kuchyni

Zemiaky v kuchyni

Ertéple, švábka, či krumple. Akokoľvek ich nazveme, stále to budú staré dobré zemiaky. Tradičná a jedna z najpoužívanejších slovenských potravín. Celý tento týždeň sa jej budeme venovať v rubrike Chutne. Pripravila ju Kata Martinková spolu so šéfkuchárom Jaroslavom Ertlom. V prvej časti sa budeme venovať základným charakteristikám tejto obľúbenej súčasti nášho jedálnička.

Zemiaky v kuchyni Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa v rubrike Chutne venujeme zemiakom a dnes má Kata Martinková spolu so šéfkuchárom Jaroslavom Ertlom niekoľko zaujímavých typov na chutné polievky.

Zemiaková polievka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kata Martinková spolu so šéfkuchárom Jaroslavom Ertlom sa tento týždeň v rubrike Chutne venujú zemiakom. Tie sú u nás v kuchyni tradičné a stále tešia sa veľkej obľube. Zrejme najčastejšie ich používame na mnoho spôsobov ako prílohy. A práve tie nás budú zaujímať dnes.

Zemiaky ako prílohy Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Aktuálny týždeň patrí v rubrike Chutne zemiakom. Dnes sa Kata Martinková so šéfkuchárom Jaroslavom Ertlom zamerala na hlavné chody.

Zemiaky ako hlavný chod Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V rubrike chutne sme si tento týždeň pripravili zaujímavé pokrmy zo zemiakov. Polievky, hlavné jedlá i prílohy. Dnes sa Kata Martinková spolu so šéfkuchárom Jaroslav Ertlom zamerajú na múčniky a sladké pochúťky.

Múčniky a sladké pochúťky zo zemiakov Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto CANVA(689).jpg

Autorka: Kata Martinková, Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame