LOH: Maratón v Paríži

LOH: Maratón v Paríži

V Paríži je v sobotu na programe mužský maratón. Deň pred jeho štartom sa o maratóne hovorilo aj v Slovenskom dome. Do francúzskej metropoly zavítali organizátori Medzinárodného maratónu mieru, ktorý je spojený práve s Parížom. V našom olympijskom dome nahrávala Svetlana Barátová. 

Rozhovor s organizátormi košického MMM Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


20240809_oh24_stena_007064435_TASR.jpg

Na snímke riaditeľ Medzinárodného maratónu mieru (MMM) Košice Branislav Koniar (vpravo) vystupuje počas spomienkového stretnutia pri príležitosti osláv 100-ročného jubilea od založenia Medzinárodného maratónu mieru v priestoroch Slovenského Olympijského domu počas XXXIII. letných olympijských hier v Paríži v piatok 9. augusta 2024.

Pod piatimi kruhmi sa dnes (sobota 10.8.) začína 15. súťažný deň. Už o ôsmej ráno vybehnú na trať maratónci. Bežať budú nielen ráno, ale aj večer, pretože parížski organizátori na rovnakej trati privítajú aj rekreačných bežcov. Večer o deviatej sa na maratónsku trať vydá 20.024 bežcov a rovnaký počet absolvuje desaťkilometrovú trať. Na štarte budú aj Slováci. Dvoch z nich oslovila Svetlana Barátová.

Maratonci v Paríži Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autorka: Svetlana Barátová; Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame