Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji

Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji

Hokejový šampionát na Slovensku má za sebou prvý víkend. V akcii bolo všetkých šestnásť tímov. Potešili nás výkony našich chlapcov a organizátorov zas zaplnené štadióny. Do Bratislavy a Košíc prišli tisícky fanúšikov. Tí, ktorí sa nedostali na štadión, sledovali hokej vo fanzóne. Bola sa tam pozrieť aj Svetlana Barátová.  

Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na hokejovom šampionáte bola tretíkrát vypredaná košická Steel aréna a aj zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave. Včera (13. 5.) boli v akcii naši a tiež susedia z Česka. Za štyri dni navštívilo majstrovstvá takmer 150-tisíc fanúšikov. Atmosféra v obidvoch halách je vynikajúca. Presvedčila sa o tom aj Svetlana Barátová. 

Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na hokejovom šampionáte budú dnes opäť v akcii aj naši - večer o 20:15 ich čaká Nemecko. Uvidíme ako sa chlapci spamätali z kanadského gólu necelé dve sekundy pred koncom, ktorý nás obral o cenné body. Okrem našich hráčov budú v akcii aj  - žlté kuriatka. Komu patrí toto netradičné pomenovanie zistila Svetlana Barátová.

Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na hokejovom šampionáte dnes naši nehrajú, po včerajšej tesnej prehre s Nemeckom majú voľný deň.  Program na obidvoch štadiónoch - v Bratislave aj v Košiciach sa začína popoludní po 16.00 a haly sa už teraz pripravujú na nápor fanúšikov. Svetlana Barátová sa v dnešnom príbehu pozrela na to, ako sa veľký štadión upratuje po celodennej zápasovej zaberačke. 

Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Už týždeň žije Slovensko hokejovým šampionátom. Do majstrovstiev vstúpili naši reprezentanti famózne, keď vyhrali nad Spojenými štátmi americkými. Potom prišli tri prehry, dnes popoludní si chcú chlapci napraviť chuť v súboji s Francúzskom.  Hokej prilákal do Košíc a Bratislavy nielen tisícky fanúšikov, ale aj osobností. A práve o nich  bude dnešný príbeh so Svetlanu Barátovou.

Príbeh na týždeň - Dianie na MS v hokeji 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Svetlana Barátová; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame