Čo ja viem

Čo ja viem

Súťažte opäť s Rádiom Slovensko od 18. septembra 2023 do 24. decembra 2023 (vždy v pondelok až piatok a mimoriadne aj v nedeľu na Štedrý deň). Každé ráno, predpoludním a popoludní vyhlásime vo vysielaní vedomostnú otázku.

Vyberte jednu z dvoch možností A, alebo B, do SMS potom napíšte COJAVIEM medzera ODPOVEĎ A alebo B, podľa toho, čo považujete za správnu možnosť. Odpoveď pošlite na SMS číslo 6675.

Cena spätnej SMS je € 0,50 s DPH.

Počúvajte v ten deň Rádio Slovensko po 14. hodine. Kedykoľvek vám zavoláme a ak znova správne zodpoviete otázku, získate knižnú poukážku v hodnote 50 eur na nákup kníh z e-shopu.

Na záver celej súťaže jeden z vás získa hlavnú cenu - päťdňový poznávací zájazd do Dubaja pre 2 osoby s raňajkami.

5-dňový poznávací zájazd do Dubaja pre 2 osoby s raňajkami získa jeden z vyžrebovaných, ktorý nám počas celého trvania súťaže pošle aspoň 1 SMS s odpoveďou. Výhercu vyžrebujeme na Štedrý deň 24. decembra 2023, po 14:30 vo vysielaní Rádia SLOVENSKO.

Sledujte piatkové televízne vydanie súťaže Čo ja viem na televíznej Jednotke, v ktorom odznejú aj otázky z našej rozhlasovej súťaže, môžete sa tak dozvedieť aj odpovede na ne.

Co-ja-viem_logo_pozadie.jpg


CJV_LOGO_RS.jpg


 

Rádio Slovensko

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame