Pečie celé Slovensko - Hra v Rádiu Slovensko

Pečie celé Slovensko - Hra v Rádiu Slovensko

Rádio Slovensko má pre všetkých poslucháčov ďalšiu atraktívnu hru. V pondelkovom vysielaní programu „Dobré ráno, Slovensko!“ od 7. októbra 2024 až do Vianoc vždy po 8:20 ponúkneme vo vysielaní hosťa z televíznej súťažnej šou Pečie celé Slovensko. Po zaujímavom rozhovore je pripravená aktivita pre všetkých našich poslucháčov: Pečie celé Slovensko - Hra v Rádiu Slovensko. V nej poslucháčom položíme otázku, ktorej odpoveď vedia nájsť aj v už odvysielanej televíznej časti kuchárskej šou Pečie celé Slovensko. Otázku nájdete vždy aj priamo tu.

Aktuálna otázka:

Koľkú sériu šou Pečie celé Slovensko aktuálne vysiela Slovenská televízia?
(vyhlásená 30.IX.2024)

Správnu odpoveď posielajte na adresu slovensko@rozhlas.sk. Do predmetu mejlu uvádzajte „PCS“.

Po vyhlásení otázky v nasledujúcom týždni jedného z tých, ktorí odpovedia správne, odmeníme atraktívnym darčekom, poukážkou na nákup šperkov v hodnote 250 eur, takto bude odovzdaných našim poslucháčom počas jedenástich týždňov jedenásť poukážok. V poslednom 12. týždni dostane jeden poslucháč špeciálny darček - luxusný náramok, ktorý deň pred Vianocami určite poteší.

Sledujte kuchársku šou Pečie celé Slovensko na televíznej Jednotke a počúvajte program „Dobré ráno, Slovensko!“ v Rádiu Slovensko každý pondelok po 8:20.

Foto CANVA(434).jpg

Rádio Slovensko

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame