Letná štruktúra Rádia Slovensko

Letná štruktúra Rádia Slovensko

Milí poslucháči, počas letných prázdnin Rádio Slovensko mení svoju vysielaciu štruktúru. Najdôležitejšie zmeny sa týkajú týchto relácií - nevysielame v pracovných dňoch Nočnú pyramídu, Z prvej ruky, v sobotu Sobotné dialógy, v nedeľu Vec verejnú. Reprízujeme Pálenicu a Bola raz jedna povesť. Prázdniny majú aj naše pravidelné rubriky Nie som barbar... s Barbarou, Aplikácie, Nad parou, On air.

Naopak, ponúkame poslucháčom letné novinky v podobe Prázdninového Slovenska. Nasledujúce dva mesiace prinesú možnosti objavovať rôzne zákutia našej krajiny. V Rádiu Slovensko vás budeme každý pracovný deň pred 11. hodinou inšpirovať v rozhodovaní, kam zamieriť. Naše tipy si môžete vypočuť ešte raz na našom webe v sekcii Príroda.

Ďalším letným projektom sú Najkrajšie cyklotrasy Slovenska. Absolvujte s nami počas letných prázdnin 10 cyklotrás. Pozorne nás počúvajte, každý piatok po 8. hodine vyhlásime otázku a možno práve vy vyhráte jeden z 10 skvelých bicyklov a jednu z kníh o najkrajších cyklotrasách Slovenska. Do hry sa môžete zapojiť mailom na adresu: cyklotrasa@rtvs.sk alebo SMS-kou v tvare cyklotrasa medzera správna odpoveď a kontaktné údaje na číslo 7773.

Sledujte informácie na našom webe a na Facebooku. Príjemné leto želá Rádio Slovensko.

foto: foulline

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame