Uganda, Paraguaj, India a Kambodža – gastronomické cestovateľské zaujímavosti

Uganda, Paraguaj, India a Kambodža – gastronomické cestovateľské zaujímavosti

Jedným zo zaujímavých zážitkov zo sveta sú často jedlá, ktoré cestovatelia ochutnali v najrôznejších krajinách. A práve o tom je naše Cestovateľské kino tentoraz. O svojich skúsenostiach nám porozprávajú štyria náruživci, ktorí po svete chodia na vlastnú päsť. Veronika Kapcová Balážiová aj s manželom spoznávala na motorke africkú Ugandu. Boli tam v septembri 2022 – čiže krátko po korona pandémii, a tak stravovanie v tamojších reštauráciách nebolo jednoduché. Viac aj o tom porozprávala Eve Vasilovej:

Uganda, Paraguaj, India a Kambodža – gastronomické cestovateľské zaujímavosti Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

3_PARAGUAJ.jpg

FOTO:

1. UGANDA (1 – 4) – Veronika Kapcová Balážiová

2. PARAGUAJ (1 – 4) – Michal Hertlík

3. KAMBODŽA (1 – 2) – Katarína Líšková

4. INDIA (1 – 2) – Janka a Roman Hromníkovci

Peter Greša – India – nezvyčajné dediny šachistov, dvojčiat či astrológov

Galéria

1_UGANDA_bezny obed.JPG 2_UGANDA_lake bunyonyi trh.JPG 3_UGANDA_nasa spajza.JPG 4_UGANDA_rolex.JPG 1_PARAGUAJ.jpg 2_PARAGUAJ.jpg 3_PARAGUAJ.jpg 4_PARAGUAJ.jpg 1_KAMBODZA_domaci su tak pohostinni, ze vas pustia aj do chramovej kuchyne, aby ste si s nimi dali obed.JPG 2_KAMBODZA_loc lac- typicke kambodzske jedlo s kampotskym ciernym korenim.JPG 1_INDIA_aj_v_skromnej_kuchyni_sa_da_uvarit_vyborne_jedlo.jpg 2_INDIA_ochutnavame_jedlo_na_ulici.jpg 3_INDIA_jedlo.jpg
Autorka: Eva Vasilová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame